SIAPA DAPAT DURIAN RUNTUH 500j DISEBALIK PENJUALAN SPLASH?

November 11, 2016 Admin 0 Comments

Azmin dikatakan sapu RM500 juta dari penjualana SPLASH 
http://theunspinners.blogspot.my/2016/11/azmin-sapu-rm500-juta-untuk-pkr-jika.html

Padan dia mahu halang macam-macam dalam pengswastaan yang telah Khalid Ibrahim tandatangani:Rupanya disebalik Langkah Kajang dan program air percuma:


Salam & Selamat Pagi Sahabat-sahabat.

Sebagai sebuah negari berkebajikan, Selangor telah berjaya memberikan air percuma kepada rakyatnya.

Atas desakan DAP, skim air percuma tersebut perlu dikaji semula memandangkan ramai di kalangan rakyat Selangor membazir air tatkala mengambil wudhu' dan mandi wajib. (bukan Islam tak pernah membazir air sebab mereka tak ambil wudhu' dan tak mandi wajib, dakwa yang empunya dakwaan).
Maka tarif air dijangka bakal naik dan skim air percuma pun dikurangkan dari 20 meter padu air kepada 10 meter padu.

Status negeri maju Selangor yang dibina oleh Barisan Nasional pada 2005 kini jatuh dari tangga pertama ke tangga keempat di bawah pentadbiran regim DAP Selangor.

Namun skim air percuma tetap diteruskan di mana seramai 5.46 juta rakyat Selangor bakal mendapat faedah apabila air kumbahan dan najis dirawat semula bagi kegunaan harian.

Antara sumber air kumbahan dan najis yang bakal dirawat adalah 132 kandang babi yang terdapat dan beroperasi di Sepang, Selangor. 

*HANYA DI SELANGOR, OH SELANGORKU*
*Zamzuri Mohamed Tahir*

Kini ....0 comments:

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.